Fiat Professional Fullback

Catalogusprijs € 23.750*
Catalogusprijs zonder kortingen, prijs exclusief BTW
Gamma

Overzicht

Fiat Professional Fullback

Diesel
154 - 181 CV / 113 - 133 kW
6,9 - 7,5 (l/100km)
2
Euro 6d TEMP
Handgeschakeld - Automatisch
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs exclusief BTW

Details

Full Traction

De exclusieve 4WD elektronische keuzeschakelaar verdeelt koppel tussen voor- en achterassen (verkrijgbaar op de LX-versie)

 

 • 2H (2WD HIGH RANGE)
  Verbetert het brandstofverbruik voor normaal rijden op de weg, met achterwielaandrijving
 • 4H (4WD HIGH RANGE)
  Selecteerbaar bij snelheden tot 100 km/h, verdeelt koppel tussen alle 4 wielen, wat ervoor zorgt dat er veiliger op de weg kan worden gereden bij gladheid.
 • 4HLC (4WD HIGH RANGE MET CD VERGRENDELD):
  Centraal sperdifferentieel verdeelt de koppel evenredig tussen voor- en achterwielen, waarbij de grip op sneeuw, zand of modderige wegen wordt verbeterd.
 • 4LLC (4WD LOW RANGE MET CD VERGRENDELD):
  Centraal sperdifferentieel, zelfs beschikbaar in de lage gearing, zorgt voor een grotere koppel om extreme routes in het terrein de baas te zijn.

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Full Power

De nieuwe Fiat Fullback is als van de eerste pick-ups ter wereld uitgerust met een ALUMINIUM MOTOR. Hierdoor kan hij zijn hoge prestatieniveau koppelen aan een laag eigengewicht, wat zich bijvoorbeeld vertaalt in een trekcapaciteit van 3100 kilo. Behalve met een handgeschakelde zesversnellingsbak is hij ook leverbaar met een vijftraps automatische transmissie.

DIESEL 2.4 180 PK 4WD

 • Cilinderinhoud
  2,442 cm3
 • Max. vermogen
  133 kW bij 3.500 t/min
 • Max. koppel
  430 Nm bij 2.500 t/min
 • Brandstofsysteem
  Elektronisch geregelde directe inspuiting van MultiJet commonrail-type
 • Emissieklasse
  Euro 5+

DIESEL 2.4 150 PK 4WD O 2WD

 • Cilinderinhoud
  2,442 cm3
 • Max. vermogen
  133 kW bij 3.500 t/min
 • Max. koppel
  380 Nm bij 2.500 t/min
 • Brandstofsysteem
  Elektronisch geregelde directe inspuiting van MultiJet commonrail-type
 • Emissieklasse
  Euro 5

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Stijl en veiligheid

SNELHEIDSBEGRENZER

De instelbare snelheidsbegrenzer helpt u om een constante vooraf ingestelde snelheid te handhaven. Als deze snelheid wordt overschreden, worden geluids- en visuele signalen geactiveerd, die u ertoe oproepen te remmen.

 

LDW

De Lane Departure Warning is een systeem dat automatisch visuele en geluidssignalen activeert bij snelheden boven de 65 km/u, als het voertuig gevaarlijk zijn rijstrook verlaat.

 

AIRBAG

Voor het geval dat de auto een ongeval krijgt, is de Fullback (dubbele cabine) uitgerust met 7 airbags die helpen om de klap te absorberen. Naast de airbags voor, zijn er zij-airbags en gordijn-airbags plus eentje bij de knieën van de bestuurder

 

GORDELSPANNERS

In geval van een frontale aanrijding trekken de gordelspanners de gordels automatisch strak om de bestuurder en passagiers om de klap door het openen van de voorste airbags tot een minimum te beperken.

 

TSA

De stabiliteitsregeling voor aanhangers (TSA) zorgt voor een perfecte stabiliteit, zelfs tijdens het trekken: als het voertuig zwenkt, reguleert de TSA het motorvermogen automatisch en past remkracht op elk wiel toe, waardoor de trekstabiliteit van het voertuig wordt hersteld.

 

VERSTERKTE CARROSSERIE

De mantel is gebouwd met veel onderdelen van speciaal lichtmetaal, met een hoge treksterkte om het veiligheidsniveau op peil te houden.

 

OPHANGING

De voorophanging met dubbele A-arm en stabilisatiebalk zorgt voor een uitstekende stabiliteit zowel op de weg als off-road. De starre achteras met langwerpige, meerlaagse bladveren helpt om de belasting door het wegdek te absorberen en zorgt voor stabiliteit en comfort, zowel leeg als met een volle lading.

 

ESC

De ESC controleert onafhankelijk de remkracht op elk wiel tijdens het nemen van bochten, waardoor een uitzonderlijke grip en stabiliteit ontstaat. Dit zorgt ervoor dat de wielen niet gaan slippen, waardoor het risico van slippen wordt geminimaliseerd en een perfecte tractie onder alle omstandigheden wordt gewaarborgd.

 

HILL HOLDER

Ideaal voor eenvoudig wegrijden op een heuvel, zelfs met een volle last.  De hill holder blokkeert het voertuig automatisch gedurende een paar seconden, zonder dat er geremd hoeft te worden.

 

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Full versatility

Wat voor behoeften u ook hebt, de Fullback weet hoe ze vervuld moeten worden. Met de mogelijkheid om de laadbak en de cabine aan te passen kan de Fullback worden geconverteerd voor gebruik als pechhulp-voertuig, als mobiel kantoor of als een koelwagen met koelplaten.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Interieur

Niets is aan het toeval overgelaten: ergonomische stoelen, ruime interieurs die perfect worden geconditioneerd en geluiddicht zijn en een rijpositie met optimaal zicht. Alles is zodanig gebouwd om hem nog comfortabeler te maken.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Fiat Professional Fullback

Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies